26.08.2026 05:50 | Libertatea
Ștergerea unui dispozitiv din lista contului Google nu înseamnă întotdeauna că accesul acestuia a fost complet blocat. Conform Google, butonul „Deconectare” pune capăt unei sesiuni de conectare, dar nu elimină toate drepturile acordate aplicațiilor terțe sau accesul prin parolele de aplicație. Deconectarea încheie doar sesiunea activă, dar nu afectează permisiunile suplimentare Conform Google, o sesiune […]
🔗 Citește articolul complet pe Libertatea
19.10.2026 04:50 | BBC World
19.10.2026 04:46 | Mediafax
19.10.2026 04:32 | BBC World
19.10.2026 04:03 | Adev?rul
19.10.2026 03:57 | The Guardian World
19.10.2026 03:41 | Mediafax